Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Boyalı Köyü halkından ve Ankara'da ikamet eden Fatma Yiğit'in vefatı, Yiğit ailesini yasa boğdu. Merhumenin cenazesi, öğlen namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Ankara Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Ürgüp ilçesine bağlı Akköy Köyü halkından ve Kavaklıönü Mahallesi'nde ikamet eden Mehmet oğlu emekli öğretmen İsmet Şahin, vefatıyla Şahin ailesine derin bir acı yaşattı. Merhumun cenazesi, öğlen namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Avanos ilçesi Cumhuriyet Mahallesi halkından Şaban Topuz oğlu Barbaros Celal Topuz'un vefatı, Topuz ailesini derin üzüntüye boğdu. Merhumun cenazesi, saat 14.00'te taziye evinden kaldırılarak toprağa verildi.

Cevherduyav Mahallesi'nde ikamet eden Mehmet Hilal'ın babası Bünyamin Hilal da vefat etti. Merhumun cenazesi, öğlen namazından sonra Çat Kasabası'nda kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanlığı'nı Ziyaret Etti Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanlığı'nı Ziyaret Etti

Vefat edenlerin ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyor, merhum ve merhumelere Allah'tan rahmet diliyoruz. Nevşehir'deki bu dört ailenin yaşadığı bu acı günlerde yanlarında olmak ve başsağlığı dileklerimizi iletmek için tüm halkı davet ediyoruz.

Editör: Kapadokya Medya